2011. december 25., vasárnap

Márai Sándor : A nagyság átka : publiciszt - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A nagyság átka : publicisztika 1937-1939A könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Van az újságírásnak egy felsőfoka, amely már-már csakugyan művészet: érzékelni a világot, az emberi összefüggéseket, életek tartalmát, s aztán mindezt kifejezni, egyetlen pillanat keretei közé rögzíteni az illanót, az érthetetlent, az életet - írja Márai az Újságot írni című újságírói ars poeticájában, mely a most megjelent, 1937-1939 közt született publicisztikáinak élén áll. Az író a sorsfordító idők világpolitikai eseményeit és apró-cseprő történéseit kommentáló e miniatűr remekműveiben tűpontos diagnózist nyújt egy válságkorszakról. Amit az igazi angol demokrácia szelleméről és az üres demokráciapótlékokról, az emberek mindennapjait átható világtörténelmi feszültségről, a belső félelmekről vagy az örök fiatalságot majmoló öregekről és az igazi, méltóságteljes aggok hiányáról, a szakszerű háborús előkészületek árnyékában fejlődő civilizációs szolgáltatásokról és e fejlődés emberi üzenetének riasztó hiányáról Márai Sándor elmond, nem azért hátborzongató, mert szinte mindent előre megjósolt, ami néhány évvel később bekövetkezett, hanem azért, mert ma is megdöbbentően aktuális minden szava. Érdemes figyelni rá: Hinni, ha jól körülnézünk, csakugyan nehéz. De mentől sötétebb a világ, annál szikrázóbb lánggal világít e sötétben az értelem gyufaszálnyi lángja. Ebben a gyufaszálnyi világosságban hiszek még, semmi másban. - Minden jó érzésű, művelt olvasónak érdemes ajánlani a megjelenési adatokkal ellátott, küllemében igényes kiadványt. ISBN: 978-963-227-308-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 18:40
. Márai Sándor : A nagyság átka : publiciszt - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése